Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Dobré, až na jeden i dobrá diskuse. Jen připomínám (jak jsem nedávno ve svém článku kritizoval), že Min.školství zaštítilo šíření islámu na českých školách a aktivisti verbují omladinu jako nové tváře rádoby informativního programu.

0 0
možnosti
ML

"Islám, tato absurdní teologie nemorálního beduína, je mršinou, která otravuje naše životy".

Atatürk

1 0
možnosti
JL

Zas někdo řeší muslimy v Česku, proč? Hrozí že jich sem přijde milion? Jak pozoruju přístup vlád k udělování státního občanství, tak určitě ne. Nepustíme sem ani potomky Čechů z Volyně, kde jim jde o život. Myslím, že západ má s muslimy dost zkušeností a můžeme se klidně poučit od nich, kdyby nějaký příval hrozil. - Německy, Británie, Francie..atd. Ti jich tam mají miliony.

0 10
možnosti
KD

K43a36r48e43l 52D25u73b

3. 4. 2014 10:53

Ano, Západ má s muslimy dost zkušeností a všechny špatné. Ta lavina se valí Evropou, a nevynechá ani ČR. Je to jen otázka času.

10 0
možnosti
Foto

Když před staletími pochodovali křižáci rozvinutým, vzdělaným a bohatým arabským světem, nebyli sto pochopit, že může mít někdo i jinou víru a vidět svět jinak. Uplynulo pár staletí a karty se otočili ... No, pár staletí, není to ani sto let, kdy se zhroutila velmi otevřená, pluralitní, vzdělaná, tolerantní a bohatá osmanská říše. Tohle není o náboženství, ale o lidech. Nejhorší je totiž srážka s vo*em a je úplně jedno, zda je to křesťan, muslim, žid nebo hinduista ... :-)

2 6
možnosti
JD

Co to melete ???  ... arab potažmo muslim je frustrovaný zakomplexovaný jedinec. Svět jim ležel u nohou, znalosti antiky, indie i číny k dispozici a jak s tím naložili??? úpadek a stagnace všude kde se islám zakořenil ..:-/

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS