Diskuse

Mýty o islamofobii

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jediná morálně správná a funkčí cesta- zákaz islámu. Dobré pro nás i muslimy samotné.

2 0
možnosti

jen taková malinká poznámečka, křesťané nechtěli ovládnou svět? Co ty masakry po objevení Ameriky...

0 2
možnosti

To je přesně jeden bod v tom blogu, pokud se nepletu ?;-D

0 0
možnosti

..takhle je to třeba...moc se s tím nepatlat.....a házet pravdu multikuturním šílencům pěkně rovnou do ksichtu....R^

5 0
možnosti

a abych byla in,tak taky sdílím na FB;-)

1 0
možnosti

Skvělý článek Arture, jen tak dál. Sdílím na Fb a děkuji.

4 0
možnosti

Zkrátka ať žije Islám. Konečně nastane zlatý věk. Ženy budou zpět tam kam patří t.j. v kuchyni, nebudou nevěrné a pokud ano, tak se jich snadno zbavíme ukamenováním. Nebudou se hromadně cpát do práce a tím se sníží nezaměstnanost. Taky rozvody budou jednoduché, stačí říct 3x jednu větu, děti zůstanou otcům a soudům ubude práce a budou se moct soustředit na zločince.

2 0
možnosti

Vyborne, diky za blog! A sdilim na FB :-)

1 0
možnosti

Máš u tohoto blogu jako ilustrační obrázek "Náboženství zamítnuto" a u toho variantu na desatero, kde je pouze jediné přikázání, že "Dobro a zlo jsou subjektivní" (parafrázuji).

Toto je častý omyl těch, co hlásají, jak evropa stojí na křesťanských základech a jak moc nám tyto základy pomohly dosáhnout dnešní pozice. Není to pravda, dobro i zlo dokázali rozlišovat už jeskynní pračlověci a nepotřebuješ nějakého Boha, abys dokázal rozpoznat, co je dobré a co špatné.

Krom toho, jak krásně ukázal George Carlin ve své "redukci desatera", ono slavné "Desatero božích přikázání" je v mnoha ohledech "smluvní" -- například židovský Bůh neměl principiální problém se zabíjením těch, kdo mu oponovali (viz vyvraždění prvorozených synů v Egyptě ve všech rodinách, ačkoliv běžný egypťan neměl jak ovlivnit, co faraon rozhodne).

Zkrátka, ten obrázek je stejně praštěný, jako bludy, hlásané ve jménu Alláha.

1 5
možnosti

Asi jste nepochopil obrázek.

3 1
možnosti

No mi v současnosti ze všeho nejvíc lezou na nervy ti pomýlenci, co si vymysleli program Muslimové očima českého školáka. Ta kampaň je naprosto účelově zaměřena na děti ve věku kdy si utváří vlastní názor!! Je trestuhodné, že tuhle zrůdnost podporuje ministerstvo školství!!Na jejich stránkách je rubrika Napište nám. Přečetla jsem si příspěvky nečekaně všechny maximálně positivní, tak jsem se rozhodla že jim ten rybníček poněkud zkalím. Velice slušnou formou nicméně důrazně jsem jim sdělila svůj názor. Netřeba dodávat, že ani po měsíci se v rubrice neobjevil8-o Už to je pro mě dostatečný impulz začít se bránit!! A pokud se nezačnem urychleně bránit v drobnostech, přeroste nám to přes hlavu a budem v ...... !!

23 0
možnosti

Pracuji v předškolním školství a už tam, myslím si, by měly děti něco málo slyšet o tomto nebezpečí. Ale když se dětí z jedné školky v rádiu ptali, kdo je Bůh, odpovídaly téměř všechny, že je to ten, kdo nosí dárky. Tak nevím. Ale na základních školách by měla být tomuto problému věnována pozornost. Ne stylem "Co si myslíš o ...". nýbrž jednoznačně stylem "Hrozí nám ...".

7 0
možnosti